dc.contributor.author |
Осадчук, О.П. |
|
dc.contributor.author |
Osadchuk, O.P. |
|
dc.date.accessioned |
2016-06-13T12:40:48Z |
|
dc.date.available |
2016-06-13T12:40:48Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.uri |
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4137 |
|
dc.description.abstract |
Досліджено стан молочної сировини, що приймається на промислову переробку підприємствами
Київської області. Розглянуто законодавчо встановлені параметри якості молочної сировини згідно
українського законодавства та європейських вимог. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
ЖДТУ |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;2(60) |
|
dc.subject |
молочна сировина |
uk_UA |
dc.subject |
якість харчового продукту |
uk_UA |
dc.title |
СТАН ТА ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ В КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Stage and problems of the dairy raw materials quality in Kyiv region |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |