ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ

СТАН ТА ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ В КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Осадчук, О.П.
dc.contributor.author Osadchuk, O.P.
dc.date.accessioned 2016-06-13T12:40:48Z
dc.date.available 2016-06-13T12:40:48Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4137
dc.description.abstract Досліджено стан молочної сировини, що приймається на промислову переробку підприємствами Київської області. Розглянуто законодавчо встановлені параметри якості молочної сировини згідно українського законодавства та європейських вимог. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ЖДТУ uk_UA
dc.relation.ispartofseries Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;2(60)
dc.subject молочна сировина uk_UA
dc.subject якість харчового продукту uk_UA
dc.title СТАН ТА ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ В КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ uk_UA
dc.title.alternative Stage and problems of the dairy raw materials quality in Kyiv region uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу