Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Осадчук, О.П. | |
dc.contributor.author | Osadchuk, O.P. | |
dc.date.accessioned | 2016-06-13T12:40:48Z | |
dc.date.available | 2016-06-13T12:40:48Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4137 | |
dc.description.abstract | Досліджено стан молочної сировини, що приймається на промислову переробку підприємствами Київської області. Розглянуто законодавчо встановлені параметри якості молочної сировини згідно українського законодавства та європейських вимог. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;2(60) | |
dc.subject | молочна сировина | uk_UA |
dc.subject | якість харчового продукту | uk_UA |
dc.title | СТАН ТА ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ В КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ | uk_UA |
dc.title.alternative | Stage and problems of the dairy raw materials quality in Kyiv region | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |