dc.contributor.author | Бутинець, Ф.Ф. | |
dc.contributor.author | Бутинець, Т.А. | |
dc.date.accessioned | 2016-06-07T07:39:40Z | |
dc.date.available | 2016-06-07T07:39:40Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/3790 | |
dc.description.abstract | Якщо науковці і практикуючі бухгалтери не можуть нічого взяти з історії обліку, то вони нічого і не внесуть туди. Коли мова йде про велике підприємство, то там, як правило, більше порядку і функції між працівниками бухгалтерії розподілено гранично чітко. На маленьких і середніх підприємствах бухгалтери нерідко виконують функції касирів, ревізорів,кадровиків, фінансистів, економістів і т.д. Який же продукт надають бухгалтери? | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;1(59) Ч.2 | |
dc.subject | контроль | uk_UA |
dc.subject | продукт обліку | uk_UA |
dc.title | ПРОДУКТ ОБЛІКУ І КОНТРОЛЮ: ЯКИЙ ВІН? | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |