dc.contributor.author |
Бєлік, В.Д. |
|
dc.contributor.author |
Belik, V.D. |
|
dc.date.accessioned |
2016-03-22T14:00:01Z |
|
dc.date.available |
2016-03-22T14:00:01Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier.uri |
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2198 |
|
dc.description.abstract |
Управління персоналом стає фактором забезпечення економічної стабільності й підвищення
конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості, тому має потребу в посиленій
увазі й залишається актуальним для всіх господарських формувань. Розроблено теоретичні
положення і практичні рекомендації щодо удосконалення управління персоналом, які визначають
умови і можливості підвищення ефективності господарювання підприємств харчової
промисловості та забезпечують їхню конкурентоспроможність. Встановлено, що створення
нових підрозділів на підприємствах харчової промисловості дозволить розширити коло функцій
служби управління персоналом і від кадрових питань перейти до розробки стратегії управління
персоналом, системи мотивації та стимулювання, дослідження ринку праці і ринку освітніх
послуг, формування конкурентоспроможних працівників. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
ЖДТУ |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Вісник ЖДТУ: Серія: Економічні науки;3(69) |
|
dc.subject |
управління персоналом |
uk_UA |
dc.subject |
харчова промисловість |
uk_UA |
dc.title |
СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ |
uk_UA |
dc.title.alternative |
The strategic directions of perfection of management of the personnel at the enterprises of the food-processing industry |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |