Electronic Repository

СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Show simple item record

dc.contributor.author Бєлік, В.Д.
dc.contributor.author Belik, V.D.
dc.date.accessioned 2016-03-22T14:00:01Z
dc.date.available 2016-03-22T14:00:01Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2198
dc.description.abstract Управління персоналом стає фактором забезпечення економічної стабільності й підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості, тому має потребу в посиленій увазі й залишається актуальним для всіх господарських формувань. Розроблено теоретичні положення і практичні рекомендації щодо удосконалення управління персоналом, які визначають умови і можливості підвищення ефективності господарювання підприємств харчової промисловості та забезпечують їхню конкурентоспроможність. Встановлено, що створення нових підрозділів на підприємствах харчової промисловості дозволить розширити коло функцій служби управління персоналом і від кадрових питань перейти до розробки стратегії управління персоналом, системи мотивації та стимулювання, дослідження ринку праці і ринку освітніх послуг, формування конкурентоспроможних працівників. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ЖДТУ uk_UA
dc.relation.ispartofseries Вісник ЖДТУ: Серія: Економічні науки;3(69)
dc.subject управління персоналом uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.title СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ uk_UA
dc.title.alternative The strategic directions of perfection of management of the personnel at the enterprises of the food-processing industry uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account