Electronic Repository

Використання аналітичних процедур у внутрішньому аудиті витрат підприємств ресторанного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Копотієнко, Тетяна Юріївна
dc.contributor.author Kopotienko, T.Yu.
dc.date.accessioned 2016-03-14T12:23:30Z
dc.date.available 2016-03-14T12:23:30Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/1898
dc.description.abstract Здійснення внутрішнього аудиту витрат передбачає одержання достатніх і надійних аудиторських доказів. Досягти цього можна шляхом використання аналітичних процедур в аудиторському процесі. Ефективному використанню аналітичних процедур у внутрішньому аудиті витрат підприємств ресторанного господарства перешкоджає ототожнення їх з фінансовим аналізом діяльності підприємства, недостатня поінформованість внутрішніх аудиторів про методичні прийоми аналітичних процедур і завдання аналітичних процедур залежно від етапів перевірки. Метою статті є розвиток методики внутрішнього аудиту витрат підприємств ресторанного господарства на основі комплексного застосування аналітичних процедур. Розглядається сутність та призначення аналітичних процедур в аудиторському процесі. Визначено фактори впливу на рішення аудитора щодо вибору комплексу аналітичних процедур. До них рекомендується враховувати: мету аналітичних процедур, тип і структуру підприємства, джерело наявної інформації, наявність інформації фінансового та нефінансового характеру, достовірність і порівнянність даної інформації. Ідентифіковано завдання аналітичних процедур залежно від етапів перевірки. Запропоновано комплекс аналітичних процедур у межах проведення внутрішнього аудиту витрат підприємств ресторанного господарства. Даний комплекс містить перелік аналітичних процедур, методичних прийомів аналізу, що застосовуються під час відповідної процедури, та короткий огляд змісту процедури. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ЖДТУ uk_UA
dc.relation.ispartofseries Вісник ЖДТУ: Економічні науки;2(72)
dc.subject внутрішній аудит витрат uk_UA
dc.subject підприємства ресторанного господарства uk_UA
dc.title Використання аналітичних процедур у внутрішньому аудиті витрат підприємств ресторанного господарства uk_UA
dc.title.alternative The use of analytical procedures in the internal audit of the restaurant business expenses uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account