Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бурий, Сергій Антонович | |
dc.contributor.author | Bury, S. | |
dc.date.accessioned | 2016-02-29T13:12:27Z | |
dc.date.available | 2016-02-29T13:12:27Z | |
dc.date.issued | 2014-05-22 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/1561 | |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Менеджмент суб’єктів господарювання: проблеми та перспективи розвитку: Зб. матеріалів IІ Міжнар. науково-практичної конференції; | |
dc.subject | готельний бізнес | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | франчайзинг | uk_UA |
dc.title | Специфіка трансферу технологій в готельно-ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.title.alternative | The Specificity Of Technology Transfer In Hotel And Restaurant Business | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.description.abstracten | The dynamics of development of hotel and restaurant complex. The main types of technology transfer in hotel and restaurant business. | uk_UA |