ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ

Специфіка трансферу технологій в готельно-ресторанному бізнесі

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Бурий, Сергій Антонович
dc.contributor.author Bury, S.
dc.date.accessioned 2016-02-29T13:12:27Z
dc.date.available 2016-02-29T13:12:27Z
dc.date.issued 2014-05-22
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/1561
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ЖДТУ uk_UA
dc.relation.ispartofseries Менеджмент суб’єктів господарювання: проблеми та перспективи розвитку: Зб. матеріалів IІ Міжнар. науково-практичної конференції;
dc.subject готельний бізнес uk_UA
dc.subject ресторанний бізнес uk_UA
dc.subject франчайзинг uk_UA
dc.title Специфіка трансферу технологій в готельно-ресторанному бізнесі uk_UA
dc.title.alternative The Specificity Of Technology Transfer In Hotel And Restaurant Business uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.description.abstracten The dynamics of development of hotel and restaurant complex. The main types of technology transfer in hotel and restaurant business. uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу