dc.contributor.author | Тарасюк, Галина Миколаївна | |
dc.contributor.author | Чагайда, Андрій Олегович | |
dc.date.accessioned | 2020-08-06T12:18:47Z | |
dc.date.available | 2020-08-06T12:18:47Z | |
dc.date.issued | 2020-03-10 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7689 | |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва енергетичних батончиків, що включає підготовку сировини, її подрібнення, змішування, формування готового виробу та його охолодження, який відрізняється тим, що попередньо підготовлений 5-15 % розчин структуроутворювача ретельно перемішують із порошком журавлини та додають на завершальному етапі змішування усіх інгредієнтів батончика, а сформований батончик обробляють електромагнітним полем у НВЧ діапазоні тривалістю 40-240 с. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 140960; | |
dc.title | СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ЕНЕРГЕТИЧНИХ БАТОНЧИКІВ | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |