Electronic Repository
Специфіка трансферу технологій в готельно-ресторанному бізнесі
Login
українська
English
EZTUIR Home
→
Матеріали конференцій
→
Менеджмент суб'єктів господарювання: проблеми та перспективи розвитку
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Специфіка трансферу технологій в готельно-ресторанному бізнесі
Бурий, Сергій Антонович
;
Bury, S.
URI:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/1561
Date:
2014-05-22
Abstract (eng):
The dynamics of development of hotel and restaurant complex. The main types of technology transfer in hotel and restaurant business.
Show full item record
Files in this item
Name:
52.pdf
Size:
176.0Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Менеджмент суб'єктів господарювання: проблеми та перспективи розвитку
[167]
Збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register