Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/8526
Title: Інноваційне підприємництво та стартап-лідерство у DeepTech (за проєктом DEEP InnoVation and ENTrepreneurship in HEIs Європейського Інституту Інновацій і Технологій, Європейської Комісії)
Other Titles: Innovative Entrepreneurship and Startup Leadership in DeepTech (within the project DEEP InnoVation and ENTrepreneurship in HEIs of the European Institute of Innovation and Technology, European Commission)
Authors: Богоявленська, Ю.В.
Bogoyavlenska, Yu.
Keywords: стартап-лідерство
інноваційне підприємництво
стартап-екосистема
створення бізнес-моделей
Issue Date: 2024
Abstract: Монографія розкриває сутність інноваційного підприємництва та надає інструменти для досягнення лідерства в DeepTech. Особлива увага приділена інноваціям та функціонуванню стартап-екосистеми, трендам DeepTech для забезпечення лідерства ЄС, розробці стратегій блакитного океану з акцентом на арт- та дизайн-мисленні, функціонуванню команд у DeepTech, підходам до створення бізнес-моделей, інноваціям, орієнтованим на людей. Монографія рекомендована для нинішніх студентів, які навчаються на бакалаврських програмах, продовжують навчання на магістерських і докторських програмах, академічних та неакадемічних працівників. Буде корисною для зацікавлених сторін – роботодавців, інвесторів, бізнесменів, представників і представниць бізнесу, державних установ, неурядових організацій.
Description: Богоявленська Ю.В. Інноваційне підприємництво та стартап-лідерство у DeepTech (за проєктом DEEP InnoVation and ENTrepreneurship in HEIs Європейського Інституту Інновацій і Технологій, Європейської Комісії) : монографія / Ю.В. Богоявленська. – Електронні дані. – Житомир : Житомирська політехніка, 2024. – 274 с.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/8526
ISBN: 978-966-683-658-1
Appears in Collections:Суспільні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Deep INVENTHEI_Monograh.docx.pdf25.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.