Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/8495
Title: Оптимізація процесів виробництва безпечної харчової продукції підприємств
Authors: Валінкевич, Н.В.
Данкевич, А.Є.
Keywords: харчова та переробна промисловість
диверсифікація
інтеграція
інновації
продовольча безпека
аграрна політика ЕС
сільськогосподарські підприємства
соціальна політика
здоровя нації
Issue Date: 2018
Abstract: В нинішній екологічній ситуації шлях до вирішення проблем полягає у системному підході організації сільськогосподарського виробництва, яке ґрунтується на глибинному розумінні сутності найважливіших біологічних і біотехнологічних процесів, пов’язаних із здоров’ям нації, необхідності радикальних змін у менеджерській та маркетинговій діяльності сільськогосподарських підприємств з метою підвищення якості їх діяльності, обов’язково застосовуючи сучасні системи та методи управління.
Description: Валінкевич Н.В., Данкевич А. Є. Оптимізація процесів виробництва безпечної харчової продукції підприємств. Підприємницька модель економіки та управління розвитком підприємства: тези I Міжнародної науково-практичної конференції (8-9 листопада 2018 р.). – Житомир, 2018. – С. 34-37
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/8495
Appears in Collections:Викладачі університету

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25.pdf721.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.