Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/8480
Title: Бухгалтерські наукові дослідження в ЖДТУ. Т. 5: Розвиток концепції бухгалтерського обліку і оподаткування в умовах гібридної війни
Authors: Вигівська, І.М.
Грабчук, І.Л.
Жиглей, І.В.
Захаров, Д.М.
Кулик, В.А.
Кучер, С.В.
Легенчук, С.Ф.
Лозинський, Д.Л.
Остапчук, Т.П.
Сивак, О.Б.
Хоменко, Г.Ю.
Юхименко-Назарук, І.А.
Keywords: бухгалтерський облік в умовах гібридної війни
оподаткування в умовах гібридної війни
Issue Date: 2018
Publisher: Житомир: ЖДТУ
Abstract: Монографію присвячено питанням розвитку концепції бухгалтерського обліку і оподаткування в умовах гібридної війни. Авторами розкрито поняття гібридної війни як форми сучасного міжнародного конфлікту, окремі аспекти трансформації соціальної політики держави та соціальної відповідальності бізнесу в умовах гібридної війни. В цьому контексті розглянуто розвиток теорії обліку та оподаткування як в цілому, так і в розрізі окремих об’єктів. Особливо актуальним питанням є розкриття та захист інформації, а також ризики ведення соціально відповідальної діяльності в умовах гібридної війни, що розглянуто в останньому розділі монографії. Видання призначене для докторантів, аспірантів, магістрантів, наукових співробітників, викладачів і студентів вищих навчальних закладів, які досліджують проблеми розвитку бухгалтерського обліку і оподаткування в Україні та світі. Матеріали монографії підготовлено за результатами виконання науково-дослідної роботи “Трансформація соціальної відповідальності бізнесу в умовах гібридної війни” (номер державної реєстрації 0117U006477).
Description: Бухгалтерські наукові дослідження в ЖДТУ. Т. 5: Розвиток концепції бухгалтерського обліку і оподаткування в умовах гібридної війни: монографія / за заг. ред. [із передм.] І.В. Жиглей, С.Ф. Легенчука. – Житомир: ЖДТУ, 2018. – 216 с.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/8480
Appears in Collections:Суспільні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
монографія.pdf2.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.