Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/8468
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКраснов, Володимир Павлович-
dc.contributor.authorШелест, Зоя Михайлівна-
dc.contributor.authorДавидова, Ірина Володимирівна-
dc.date.accessioned2024-05-20T11:31:51Z-
dc.date.available2024-05-20T11:31:51Z-
dc.date.issued2024-04-24-
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/8468-
dc.description.abstractВикладена інформація про особливості радіоактивного забруднення лісів, можливості використання ягід, лікарських рослин, грибів, дичини, березового соку на територіях, забруднених радіонуклідами. Наведено узагальнені результати досліджень авторів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseries125924;-
dc.titleНавчальний посібник "Використання харчових продуктів лісу на територіях, забруднених радіонуклідами"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Авторське право

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
125924.pdf933.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.