Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/8437
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юшкевич, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Вікарчук, Ольга Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-18T13:46:38Z | - |
dc.date.available | 2024-04-18T13:46:38Z | - |
dc.date.issued | 2024-03-18 | - |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/8437 | - |
dc.description.abstract | Досліджено тренди розвитку ринку хлібобулочної продукції. Визначено фактори впливу на формування конкурентних переваг, умови ведення бізнесу, стратегічний потенціал, привабливість галузі. Запропоновано алгоритм формування маркетингової стратегії забезпечення конкурентоспроможності хлібозаводу та його продукції | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 124805; | - |
dc.title | Науковий твір "Маркетингова стратегія забезпечення конкурентоспроможності продукції хлібобулочних підприємств" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Авторське право |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
124805.pdf | 931.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.