Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/8326
Title: Митна діяльність в Україні: організація та облікове забезпечення. Вип. 1. Організація митної діяльності в Україні, її роль в розвитку бізнесу та облікове забезпечення
Authors: Мороз, Ю.Ю.
Цал-Цалко, Ю.С.
Гайдучок, Т.С.
Цегельник, Н.І.
Keywords: митна діяльність
інноваційний розвиток
зовнішньоекономічні зв’язки
Issue Date: 2020
Publisher: Житомир: ПП “Рута”
Series/Report no.: Посібник;
Abstract: У посібнику всебічно розглянуто роль зовнішньоекономічних зв’язків та митної діяльності в забезпеченні інноваційного розвитку національної економіки України. Наведені основні положення побудови системи управління митною діяльністю в Україні, визначені організаційні питання роботи органів митної служби. Значну увагу приділено питанням визначення завдань та місця фінансового і управлінського обліку в забезпеченні зовнішньоекономічних зв’язків та митної діяльності. Посібник розрахований на широке коло користувачів, особливо для студентів, що вивчають питання формування зовнішньоекономічних зв’язків і митної діяльності та оформлення їх операцій в системі фінансового і управлінського обліку.
Description: Митна діяльність в Україні: організація та облікове забезпечення. Вип. 1. Організація митної діяльності в Україні, її роль в розвитку бізнесу та облікове забезпечення: посібник / Ю.Ю. Мороз, Ю.С. Цал-Цалко, Т.С. Гайдучок, Н.І. Цегельник. – Житомир : Рута, 2020. – 136 с.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/8326
Appears in Collections:Підручник

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Митна діяльн..pdf3.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.