Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7781
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данкевич, А.Є. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-18T23:34:23Z | - |
dc.date.available | 2020-12-18T23:34:23Z | - |
dc.date.issued | 2011-05-26 | - |
dc.identifier.citation | Данкевич А. Є. Складові раціонального господарювання в умовах ринку : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. [“Актуальні проблеми розвитку регіональних АПК”]. – Луцьк : РВВ Луцького національного технічного університету, 2011. – С. 125–126 (0,13 д.а.). | uk_UA |
dc.identifier.other | УДК 332.122:338.43 | - |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7781 | - |
dc.description | В результаті встановлення контролю усього виробничого ланцюга та логістичних потужностей в аграрних холдингах концентрується додаткова вартість та посилюється контроль за якістю продукції, підвищується рентабельність. Вертикально інтегровані компанії інвестують кошти в будівництво нових і модернізацію вже наявних елеваторних комплексів, насіннєвих заводів, збутової мережі, розвивають логістичну і технічну бази. | uk_UA |
dc.description.abstract | Розкрито напрямки раціонального господарювання на прикладі роботи великих компаній у сільському господарстві, висвітлено основні проблеми їх діяльності та науково обґрунтовано рекомендації щодо перспектив подальшого розвитку | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Луцьк : РВВ Луцького національного технічного університету, 2011 | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | ББК 65.321; | - |
dc.subject | ефективність, інвестиції, технології, агрохолдинги, менеджмент, рентабельність | uk_UA |
dc.title | СКЛАДОВІ РАЦІОНАЛЬНОГО ГОСПОДАРЮВАННЯ В УМОВАХ РИНКУ | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |
Appears in Collections: | Викладачі університету |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Verstka_19_05_11 (1).pdf | 3.78 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.