Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7689
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТарасюк, Галина Миколаївна-
dc.contributor.authorЧагайда, Андрій Олегович-
dc.date.accessioned2020-08-06T12:18:47Z-
dc.date.available2020-08-06T12:18:47Z-
dc.date.issued2020-03-10-
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7689-
dc.description.abstractСпосіб виробництва енергетичних батончиків, що включає підготовку сировини, її подрібнення, змішування, формування готового виробу та його охолодження, який відрізняється тим, що попередньо підготовлений 5-15 % розчин структуроутворювача ретельно перемішують із порошком журавлини та додають на завершальному етапі змішування усіх інгредієнтів батончика, а сформований батончик обробляють електромагнітним полем у НВЧ діапазоні тривалістю 40-240 с.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseries140960;-
dc.titleСПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ЕНЕРГЕТИЧНИХ БАТОНЧИКІВuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
140960.pdf163.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.