Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7689
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарасюк, Галина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Чагайда, Андрій Олегович | - |
dc.date.accessioned | 2020-08-06T12:18:47Z | - |
dc.date.available | 2020-08-06T12:18:47Z | - |
dc.date.issued | 2020-03-10 | - |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7689 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва енергетичних батончиків, що включає підготовку сировини, її подрібнення, змішування, формування готового виробу та його охолодження, який відрізняється тим, що попередньо підготовлений 5-15 % розчин структуроутворювача ретельно перемішують із порошком журавлини та додають на завершальному етапі змішування усіх інгредієнтів батончика, а сформований батончик обробляють електромагнітним полем у НВЧ діапазоні тривалістю 40-240 с. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 140960; | - |
dc.title | СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ЕНЕРГЕТИЧНИХ БАТОНЧИКІВ | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
140960.pdf | 163.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.