Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7577
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Виговський, Георгій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Громовий, Олексій Андрійович | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-01T10:05:25Z | - |
dc.date.available | 2019-11-01T10:05:25Z | - |
dc.date.issued | 2018-07-10 | - |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7577 | - |
dc.description.abstract | Об'єкт винаходу: Спосіб плоского фрезерування. Галузь застосування: металлообробка, винахід може бути використаний для обробки плоских поверхонь деталей, деталей малої жорсткості та заготовок з великими припусками на обробку. Суть винаходу: видалення припуску на обробку здійснюють почергово основними та додатковими різальними кромками інструмента, з розміщенням додаткових різальних кромок в площині, перпендикулярній до площині обробки, в осьовому напрямі - на найбільшій відстані від торця фрези, а в радіальному напрямі - з перевищенням радіального розташування основних різальних кромок на величину подачі на зуб. Формування обробленої поверхні здійснюють додатковими різальними кромками, а зрізання більшої частини припуску здійснюють основні різальні кромками, які утворюють з площиною обробки кут 90°. Створення раціональних умов вільного різання для основних різальних кромок, які зрізають переважну частину припуску, дозволяє зменшити сили різання, які діють на фрезу. Зрізання переважної частини припуску основними різальними кромками в умовах вільного різання буде вести до зменшення сумарної та осьової сили різання та деформацій інструмента в процесі різання. Технічний результат: підвищення якості та продуктивності обробки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 117320;Бюл. №13 | - |
dc.title | СПОСІБ ПЛОСКОГО ФРЕЗЕРУВАННЯ | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
117320.pdf | 294.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.