Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7510
Title: | Управління технологічними процесами виробництва енергетичних батончиків з натуральної сировини в закладах готельно-ресторанного господарства |
Other Titles: | Management of technological processes for producing energy bars from natural ingredients in hotel and restaurant entities |
Authors: | Тарасюк, Галина Миколаївна Чагайда, Андрій Олегович Мілінчук, Ольга Володимирівна Tarasyuk, G.M. Chagaida, A.O. Milinchuk, О.V. |
Keywords: | управління закладом готельно-ресторанного господарства технологія виробництва енергетичних батончиків технологічний менеджмент management of hotel and restaurant entities technology for producing energy bars technological management |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ЖДТУ |
Series/Report no.: | Вісник ЖДТУ.Серія: Економічні науки;1(87) |
Abstract: | Високий рівень конкурентоспроможності серед закладів готельно-ресторанного господарства мотивує їх менеджмент безперервно досліджувати потреби ринку та оперативно реагувати на зміну, в тому числі смакових уподобань гостей. Дослідження світового гастрономічного ринку свідчить про зростання вимог до здорового харчування, на що доцільно відреагувати і закладам індустрії гостинності. В статті запропоновано вдосконалений спосіб виробництва та рецептуру батончиків з натуральної сировини, які мають підвищену енергетичну цінність та більш збалансований склад основних поживних речовин, значну кількість мікроелементів, вітамінів й біологічно активних речовин імуностимулюючої дії. Запропоновану технологію виробництва енергетичних батончиків можливо успішно впровадити за умови прийняття рішень на всіх рівнях управлінської ієрархії: від затвердження виробничої стратегії бізнесу та покращення відповідних бізнес-процесів до оперативного корегування технологічних процесів в умовах зміни ресурсного забезпечення. Управління технологічними процесами виробництва енергетичних батончиків передбачає, що у готельно-ресторанних закладах є відповідні виробничі приміщення, устаткування, інструменти, а також робочі місця з необхідними умовами праці, що забезпечує високий рівень якості натурального харчового продукту. Споживання гостями готельно-ресторанного закладу інноваційного продукту відмінної якості матиме оздоровчий влив на організм людини та сприятиме зростанню іміджу закладу на ринку послуг гостинності. |
URI: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7510 |
Appears in Collections: | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.