Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7510
Title: Управління технологічними процесами виробництва енергетичних батончиків з натуральної сировини в закладах готельно-ресторанного господарства
Other Titles: Management of technological processes for producing energy bars from natural ingredients in hotel and restaurant entities
Authors: Тарасюк, Галина Миколаївна
Чагайда, Андрій Олегович
Мілінчук, Ольга Володимирівна
Tarasyuk, G.M.
Chagaida, A.O.
Milinchuk, О.V.
Keywords: управління закладом готельно-ресторанного господарства
технологія виробництва енергетичних батончиків
технологічний менеджмент
management of hotel and restaurant entities
technology for producing energy bars
technological management
Issue Date: 2019
Publisher: ЖДТУ
Series/Report no.: Вісник ЖДТУ.Серія: Економічні науки;1(87)
Abstract: Високий рівень конкурентоспроможності серед закладів готельно-ресторанного господарства мотивує їх менеджмент безперервно досліджувати потреби ринку та оперативно реагувати на зміну, в тому числі смакових уподобань гостей. Дослідження світового гастрономічного ринку свідчить про зростання вимог до здорового харчування, на що доцільно відреагувати і закладам індустрії гостинності. В статті запропоновано вдосконалений спосіб виробництва та рецептуру батончиків з натуральної сировини, які мають підвищену енергетичну цінність та більш збалансований склад основних поживних речовин, значну кількість мікроелементів, вітамінів й біологічно активних речовин імуностимулюючої дії. Запропоновану технологію виробництва енергетичних батончиків можливо успішно впровадити за умови прийняття рішень на всіх рівнях управлінської ієрархії: від затвердження виробничої стратегії бізнесу та покращення відповідних бізнес-процесів до оперативного корегування технологічних процесів в умовах зміни ресурсного забезпечення. Управління технологічними процесами виробництва енергетичних батончиків передбачає, що у готельно-ресторанних закладах є відповідні виробничі приміщення, устаткування, інструменти, а також робочі місця з необхідними умовами праці, що забезпечує високий рівень якості натурального харчового продукту. Споживання гостями готельно-ресторанного закладу інноваційного продукту відмінної якості матиме оздоровчий влив на організм людини та сприятиме зростанню іміджу закладу на ринку послуг гостинності.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7510
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
150.pdf664.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.