Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7326
Title: Ідентифікація наслідків бойових дій та окупації державних територій в бухгалтерському обліку
Other Titles: Identification of the consequences of battle operations and the occupation of state territories in accounting
Authors: Горай, Олег Станіславович
Gorai, O.S.
Keywords: бухгалтерський облік
наслідки бойових дій
окупація територій
ідентифікація наслідків
occupation of territories
identification of consequences
accounting
consequences of battle operations
Issue Date: 2017
Publisher: ЖДТУ
Series/Report no.: Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: Міжнародний збірник наукових праць;3(38)
Abstract: У роботі досліджено процес ідентифікації наслідків бойових дій та окупації державних територій, пов’язаний з їх впливом на окремі об’єкти бухгалтерського обліку. Представлено загальну структуру наслідків надзвичайних ситуацій у контексті об’єктів, які утворюють та які забезпечують господарську діяльність. Визначено місце наслідків бойових дій та окупації державних територій у системі об’єктів бухгалтерського обліку. Охарактеризовано наслідки бойових дій та окупації державних територій для різних суб’єктів господарювання, залежно від їх територіального розташування до надзвичайних ситуацій, та визначено їх групи та властивості: знаходяться на території бойових дій, яка підконтрольна / не підконтрольна державній владі; знаходяться на окупованих територіях, відокремлені підрозділи або частина виробничих потужностей якого знаходяться на території бойових дій, що підконтрольна / непідконтрольна державній владі; відокремлені підрозділи або частина виробничих потужностей знаходяться на окупованій державній території, співпрацюють / співпрацювали з підприємствами, що знаходять та території бойових дій, що не підконтрольна державній владі або окупованій державній території. Розроблено інформаційну модель взаємодій суб’єктів господарювання в результаті бойових дій та окупації державних територій.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7326
Appears in Collections:Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21.pdf510.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.