Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/6110
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шерстюк, О.Л. | |
dc.contributor.author | Sherstiuk, O.L. | |
dc.date.accessioned | 2017-03-06T14:49:35Z | |
dc.date.available | 2017-03-06T14:49:35Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/6110 | |
dc.description.abstract | Викладені основні характеристики оціночних, ідентифікаційних та процедурних суджень аудитора. Визначено предметну область професійних суджень аудитора. Предметом оціночного судження можуть бути визначені зміст і характер досліджуваної інформації, процеси її формування та розкриття, процедури, що виконуються персоналом клієнта, самим аудитором або іншими особами, а також – результати таких процедур. Ідентифікаційні судження застосовуються для реалізації процесів розпізнавання інформації, явищ, обставин, інших об’єктів на підставі визначення наявності в них відповідних ознак. Процедурні судження аудитора застосовуються при визначенні змісту процедур, які використовуються і для отримання та оцінювання інформації, а також їх обсягу. Охарактеризовано зміст критеріїв, що використовуються при формуванні оціночних суджень аудитора. Сформульовані аспекти застосування ідентифікаційних суджень аудитора. Визначені рівні можливостей отримання інформації шляхом застосування процедурних суджень. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу;2-3(35) | |
dc.subject | судження аудитора | uk_UA |
dc.subject | аудиторський звіт | uk_UA |
dc.title | АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ СУДЖЕНЬ АУДИТОРА | uk_UA |
dc.title.alternative | Aspects of application of auditor’s judgments | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.