Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5754
Title: ВИЗНАЧЕННЯ СТРАТЕГІЇ ТРАНСФОРМАЦІЙНИХ ЗМІН АВТОТРАНСПОРТНОГО ПІДПРИЄМСТВА (НА ПРИКЛАДІ ПАТ «ВIННИЦЬКЕ АВТОТРАНСПОРТНЕ ПIДПРИЄМСТВО 10554»)
Other Titles: Defining the strategy of transformation changes the motor company (for example, JSC «Vinnitsa motor transport enterprise 10554»)
Authors: Біліченко, В.В.
Огневий, В.О.
Bilichenko, V.V.
Ognevoy, V.O.
Keywords: трансформаційні зміни
автотранспортне підприємство
Issue Date: 2016
Publisher: ЖДТУ
Series/Report no.: Вісник ЖДТУ.Серія: Економічні науки;4(78)
Abstract: Розглянуто стан підприємств автомобільного транспорту в сучасних умовах. Запропоновано запровадження трансформаційних змін на підприємствах автомобільного транспорту як механізму підвищення ефективності їх господарювання. Обґрунтовано критерії визначення економічної ефективності варіантів реалізації стратегій та оцінки конкурентоспроможності автотранспортного підприємства. На основі систематизації наукових розробок у роботі виконано пошук пріоритетних напрямків та моделювання стратегій та варіантів трансформаційних змін і визначено оптимальну стратегію та варіант її реалізації на прикладі ПАТ «Вінницьке автотранспортне підприємство 10554». На основі аналізу результатів моделювання встановлено, що у даних умовах найбільш оптимальним є варіант створення нового підприємства за рахунок об’єднання ПАТ «Вінницьке АТП 10554» із ЗАТ «Транспортні комунікації», який і рекомендується для реалізації на ПАТ «Вінницьке автотранспортне підприємство 10554». Метою діяльності новоствореного підприємства буде перевізний процес (постачання паливом мережі заправних станцій «Окко» на території України) і виконанням робіт по підтриманню рухомого складу в працездатному стані.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5754
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
123.pdf476.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.