Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5637
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПащенко, Ольга Петрівна
dc.contributor.authorPashchenko, O.P.
dc.date.accessioned2017-01-12T11:46:59Z
dc.date.available2017-01-12T11:46:59Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5637
dc.description.abstractРозглянуті особливості нормативно-правового забезпечення стратегічного розвитку та функціонування підприємств харчової промисловості, показники якості молочної продукції в Україні, проаналізовано відповідність державних стандартів якості міжнародним.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник ЖДТУ. Серія : Економічні науки;4(54)
dc.subjectмолокопереробні підприємстваuk_UA
dc.subjectмолочна промисловістьuk_UA
dc.subjectхарчове законодавствоuk_UA
dc.titleНОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТРАТЕГІЧНОГО РОЗВИТКУ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В УКРАЇНІuk_UA
dc.title.alternativeNormative and Legislative Support of Strategic Development and Enterprises’ Functioning of Food Industry in Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
60.pdf360.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.