Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5120
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПархоменко, В.М.
dc.contributor.authorParkhomenko, V.M.
dc.date.accessioned2016-10-18T09:44:27Z
dc.date.available2016-10-18T09:44:27Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5120
dc.description.abstractДосліджено організаційні питання з проведення аналітичних робіт щодо якості продукції, зокрема розглянуто принципи організації економічного аналізу якості продукції, етапи організації даної аналітичної роботи, методи аналізу витрат на управління якістю.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПроблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;1(16)
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.subjectекономічний аналіз якостіuk_UA
dc.titleОРГАНІЗАЦІЯ АНАЛІТИЧНОЇ РОБОТИ ЩОДО ОПТИМІЗАЦІЇ ВИТРАТ НА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇuk_UA
dc.title.alternativeOrganizing analytical activity on costs optimization for products’ quality managementuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22.pdf499.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.