Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4720
Title: ІСТОРИЧНІ АСПЕКТИ ВИНИКНЕННЯ І ОСОБЛИВОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ СТАРТАП-КОМПАНІЙ: ОБЛІКОВО-ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ
Other Titles: Historical aspects of arising and features of activity of startup companies: accounting and economic aspects
Authors: Легенчук, С.Ф.
Пилипчук, Г.В.
Legenchuk, S.F.
Pilipchuk, G.V.
Keywords: стартап
стартап-компанія
Issue Date: 2016
Publisher: ЖДТУ
Series/Report no.: Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;1(34)
Abstract: Досліджено історію виникнення та розвитку поняття «стартап-компанія» та визначено значення діяльності. На прикладі найбільших стартапів (Amazon, Google, Salesforce, VMware, Facebook, Twitter, Groupon, Zynga і Аpple) визначено основні складові їх діяльності. Систематизовано підходи різних авторів електронних джерел до визначення даного терміна, оскільки наукової літератури, що прямо досліджувала б дане питання, немає і проаналізовано найбільш уживані з них. У результаті досліджень сформульоване власне бачення визначення поняття «стартап-компанія» та її ключових ознак. Визначено місце стартап-компанії в системі економічних категорій, таких як господарська діяльність, результати діяльності компанії, бухгалтерський облік, аналіз та ризики. Розглянуто вплив наслідків ризиків (позитивних і негативних) господарської діяльності на подальшу долю компаній. Також оцінено значення бухгалтерського обліку та аналізу для господарської діяльності стартап-компаній.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4720
Appears in Collections:Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.Легенчук, Пилипчук.pdf319.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.