Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4664
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКушніренко, О.М.
dc.contributor.authorПрохоренкова, В.В.
dc.contributor.authorKushnirenko, O.M.
dc.contributor.authorProkhorenko, V.V.
dc.date.accessioned2016-08-26T10:36:45Z
dc.date.available2016-08-26T10:36:45Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4664
dc.description.abstractВ дослідженні розглядається існуюче нормативно-правове забезпечення державного регулювання продовольчого комплексу шляхом впровадження системи стимулюючих заходів для його розвитку, розглянуто можливості використання преференцій для підприємств переробної сфери, а також надані практичні рекомендації з активізації прогресивних змін, спрямованих на подолання продовольчої кризи.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;2(56) Ч.2
dc.subjectекономіка АПКuk_UA
dc.subjectрегуляторна політикаuk_UA
dc.titleДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ РОЗВИТКУ ПРОДОВОЛЬЧОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИuk_UA
dc.title.alternativeState regulation of development of the Ukrainian food complexuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf304.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.