Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4413
Title: ОРГАНІЗАЦІЙНІ ТА МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ВИТРАТ НА ВИПРАВЛЕННЯ БРАКОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Other Titles: Organizational and methodical approaches to internal control over expenses for reclaiming spoiled goods
Authors: Боднар, О.В.
Bodnar, O.V.
Keywords: бракована продукція
внутрішній контроль витрат
Issue Date: 2011
Publisher: ЖДТУ
Series/Report no.: Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;3(21); Ч.2
Abstract: Визначено основні проблемні питання щодо операцій з недотриманням стандартів виробництва продукції та надано пропозиції щодо підвищення його ефективності в діяльності суб’єкта підприємницької діяльності.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4413
Appears in Collections:Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf411.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.