Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4306
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бойченко, К.С. | |
dc.contributor.author | Bojchenko K.S. | |
dc.date.accessioned | 2016-06-27T07:40:06Z | |
dc.date.available | 2016-06-27T07:40:06Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4306 | |
dc.description.abstract | Визначено стратегічні наміри харчових підприємств Київського регіону та їх параметри. Досліджено формування стратегічного набору у процесі досягнення стратегічних намірів досліджуваних підприємств на основі теорії ланцюгів Маркова. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;4(58) | |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | стратегічне планування | uk_UA |
dc.title | ВИБІР АЛЬТЕРНАТИВ У ПРОЦЕСІ ДОСЯГНЕННЯ СТРАТЕГІЧНОГО НАМІРУ ПІДПРИЄМСТВА ЗА ДОПОМОГОЮ ТЕОРІЇ ЛАНЦЮГІВ МАРКОВА (ЗА МАТЕРІАЛАМИ ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВ КИЇВСЬКОГО РЕГІОНУ) | uk_UA |
dc.title.alternative | Choice of alternatives in the process of achieving company’s strategic purpose by Morkov’s theory of chains (by the materials of food companies of Kiev region) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.