Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4178
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯрмош, В.В.
dc.date.accessioned2016-06-14T08:56:13Z
dc.date.available2016-06-14T08:56:13Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4178
dc.description.abstractДосліджено методики оцінки величини премії за ризик на підприємствах харчової промисловості. Запропоновано методичний підхід до визначення надбавки за ризик використання ІВ на підприємствах харчової промисловості, проаналізовано використання ресурсів, зобов’язань та показників рентабельності по підприємству ВАТ “Вільнянський маслозавод” у 2006-І півріччі 2011 р., проведено аналіз структури закупівель продукції підприємства ВАТ “Вільнянський маслозавод” за 2010-2011 рр.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;1(59) Ч.2
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectризик використання IBuk_UA
dc.titleОЦІНКА ВЕЛИЧИНИ ПРЕМІЇ ЗА РИЗИК ВИКОРИСТАННЯ ІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
55.pdf389.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.