Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4137
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОсадчук, О.П.
dc.contributor.authorOsadchuk, O.P.
dc.date.accessioned2016-06-13T12:40:48Z
dc.date.available2016-06-13T12:40:48Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4137
dc.description.abstractДосліджено стан молочної сировини, що приймається на промислову переробку підприємствами Київської області. Розглянуто законодавчо встановлені параметри якості молочної сировини згідно українського законодавства та європейських вимог.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;2(60)
dc.subjectмолочна сировинаuk_UA
dc.subjectякість харчового продуктуuk_UA
dc.titleСТАН ТА ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ В КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІuk_UA
dc.title.alternativeStage and problems of the dairy raw materials quality in Kyiv regionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
56.pdf405.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.