Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/3804
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШвец, Р.В.
dc.contributor.authorSchwec, R.V.
dc.date.accessioned2016-06-07T08:57:37Z
dc.date.available2016-06-07T08:57:37Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/3804
dc.description.abstractОбґрунтовано наукові і методичні підходи та розроблено практичні рекомендації щодо підвищення ефективності функціонування зернопродуктового підкомплексу в умовах ринкових трансформацій.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник ЖДТУ: Серія: Економічні науки;3(61)
dc.subjectКримuk_UA
dc.subjectзернові культуриuk_UA
dc.titleПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЗЕРНОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ В АР КРИМuk_UA
dc.title.alternativeThe increase of efficiency of functioning of grain production in the АR of Crimeauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
68.pdf338.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.