Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/3790
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБутинець, Ф.Ф.
dc.contributor.authorБутинець, Т.А.
dc.date.accessioned2016-06-07T07:39:40Z
dc.date.available2016-06-07T07:39:40Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/3790
dc.description.abstractЯкщо науковці і практикуючі бухгалтери не можуть нічого взяти з історії обліку, то вони нічого і не внесуть туди. Коли мова йде про велике підприємство, то там, як правило, більше порядку і функції між працівниками бухгалтерії розподілено гранично чітко. На маленьких і середніх підприємствах бухгалтери нерідко виконують функції касирів, ревізорів,кадровиків, фінансистів, економістів і т.д. Який же продукт надають бухгалтери?uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;1(59) Ч.2
dc.subjectконтрольuk_UA
dc.subjectпродукт облікуuk_UA
dc.titleПРОДУКТ ОБЛІКУ І КОНТРОЛЮ: ЯКИЙ ВІН?uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf473.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.