Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/3773
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, В.І.
dc.contributor.authorKorsak, V.I.
dc.date.accessioned2016-06-06T09:36:57Z
dc.date.available2016-06-06T09:36:57Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/3773
dc.description.abstractПроведено аналіз впливу нераціонального харчування на здоров’я людини. Досліджено зв’язок матеріального становища жителів регіонів та структури їх споживання. Розроблено методологічні принципи формування програми із забезпечення економічної та фізичної доступності та корекції структури споживання продуктів харчування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник ЖДТУ: Серія: Економічні науки;3(61)
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectматеріальне становищеuk_UA
dc.titleМАТЕРІАЛЬНЕ СТАНОВИЩЕ НАСЕЛЕННЯ РЕГІОНІВ – ДЕТЕРМІНУЮЧИЙ ФАКТОР ЙОГО РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯuk_UA
dc.title.alternativeFinancial position of the region’s population – the determining factor of its nutritionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
58.pdf948.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.