Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/3773
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, В.І. | |
dc.contributor.author | Korsak, V.I. | |
dc.date.accessioned | 2016-06-06T09:36:57Z | |
dc.date.available | 2016-06-06T09:36:57Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/3773 | |
dc.description.abstract | Проведено аналіз впливу нераціонального харчування на здоров’я людини. Досліджено зв’язок матеріального становища жителів регіонів та структури їх споживання. Розроблено методологічні принципи формування програми із забезпечення економічної та фізичної доступності та корекції структури споживання продуктів харчування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник ЖДТУ: Серія: Економічні науки;3(61) | |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.subject | матеріальне становище | uk_UA |
dc.title | МАТЕРІАЛЬНЕ СТАНОВИЩЕ НАСЕЛЕННЯ РЕГІОНІВ – ДЕТЕРМІНУЮЧИЙ ФАКТОР ЙОГО РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ | uk_UA |
dc.title.alternative | Financial position of the region’s population – the determining factor of its nutrition | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.