Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/3447
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХомяк, Т.Р.
dc.contributor.authorHomjak, T.R.
dc.date.accessioned2016-05-19T08:46:19Z
dc.date.available2016-05-19T08:46:19Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/3447
dc.description.abstractРозглянуто особливості організації бухгалтерського обліку виробничих витрат лікеро-горілчаних підприємств, на основі чого виявлено проблемні питання та обґрунтовано напрями їх вирішення. Зокрема обґрунтовано механізм вибору варіантів обліку об’єктів, які пов’язанні з елементами виробничих витрат, а також запропоновано використовувати на даних підприємствах інтегрований нормативно- попередільний метод калькулювання.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПроблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наук. праць;Вип.2(26)
dc.subjectвиробничі витратиuk_UA
dc.subjectпідприємства лікеро-горілчаніuk_UA
dc.titleБУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ВИРОБНИЧИХ ВИТРАТ ЛІКЕРО- ГОРІЛЧАНИХ ПІДПРИЄМСТВ: ОРГАНІЗАЦІЙНІ ПОЛОЖЕННЯuk_UA
dc.title.alternativeRecord-keeping of production charges of likero-vodochnykh enterprises: organizational positionsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27.pdf618.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.