Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/3438
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкаченко, С.А.
dc.contributor.authorTkachcnko, S.A.
dc.date.accessioned2016-05-19T08:21:23Z
dc.date.available2016-05-19T08:21:23Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/3438
dc.description.abstractВизначено, що аналіз витрат, пов’язаних із підвищенням якості продукції, повинен стати складовою частиною робіт, які проводяться при обґрунтуванні надбавки до оптової ціни продукції за покращення показників її якості, які перевищують показники, заявлені стандартами і технічними умовами. Доведено, що такий аналіз дозволяє виявляти та виключати витрати, які виникають під впливом суб’єктивних факторів, ближче підійти до величини потрібних витрат, які виступають підґрунтям для ціноутворення, і повністю відповідає вимогам сучасних трансформаційних процесів в економіці України, які однозначно підтверджують той факт, що ціни повинні забезпечувати компенсацію витрат виробництва та масу прибутку кожному конкурентоспроможному підприємству на ринку.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПроблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наук. праць;Вип.2(26)
dc.subjectякість продукціїuk
dc.subjectвтратиuk
dc.titleОСОБЛИВОСТІ АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ НА ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇuk_UA
dc.title.alternativeFeaturcs analytical support additional costs for quality improvеmеntuk_UA
Appears in Collections:Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25.pdf404.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.