Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/3258
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМілінчук, О.В.
dc.contributor.authorMilinchuk, O.V.
dc.date.accessioned2016-05-16T09:35:49Z
dc.date.available2016-05-16T09:35:49Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/3258
dc.description.abstractФормування вартісно-орієнтованого управління підприємством у сучасних умовах найповніше гармонізує економічні інтереси суб’єктів господарювання, пов’язаних з його діяльністю. Крім збільшення доходів і зменшення витрат, зростання вартості підприємства забезпечується покращанням іміджу, організаційною культурою, знаннями персоналу, впровадженням інновацій тощо. Якщо збільшення прибутку може здійснюватися для конкретного підприємства до певної межі, то зростання його вартості такої межі не має. Стаття присвячена методичним аспектам розрахунку основних показників, що використовуються для оцінки ефективності вартісно-орієнтованого управління. Досліджено зміст ключових показників для оцінки ринкової вартості підприємства. Зазначено формули для їх визначення та розроблено алгоритм розрахунку з використанням обов’язкових форм фінансової звітності підприємства. Визначено особливості застосування показників у фінансовій роботі підприємства. Узагальнено доцільність використання набору VBM-показників для оцінки ефективності вартісно-орієнтованого управління.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;1(75)
dc.subjectвартісно-орієнтовне управління (VBM)uk_UA
dc.subjectзалишковий прибуток (RI)uk_UA
dc.titleЕФЕКТИВНІСТЬ ВАРТІСНО-ОРІЄНТОВАНОГО УПРАВЛІННЯ: КЛЮЧОВІ ПОКАЗНИКИuk_UA
dc.title.alternativeЕfficiency of value-based management: key indicatorsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf236.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.