Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/3217
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Плахтій, Т.Ф. | |
dc.contributor.author | Plahtiy, T.F. | |
dc.date.accessioned | 2016-05-12T09:22:13Z | |
dc.date.available | 2016-05-12T09:22:13Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/3217 | |
dc.description.abstract | Обґрунтовано необхідність побудови ієрархії об’єктів якісного підходу в бухгалтерському обліку. Виокремлено дванадцять основних підходів дослідників щодо виокремлення об’єктів якісного підходу в бухгалтерському обліку. Визначено основну проблему подальшого застосування якісного підходу в бухгалтерському обліку. Обґрунтовано природу і виокремлено причини виникнення поняття «обліково-аналітична інформація». Визначено особливості розуміння сутності якості бухгалтерського обліку як системи та як процесу. Проаналізовано підходи вчених до розуміння якості облікового продукту та облікового інформаційного ресурсу. Наведено авторське трактування поняття «якість бухгалтерської звітності». Досліджено особливості розуміння якості прибутку в працях дослідників англо-американської та західноєвропейської облікових шкіл. Розглянуто особливості визначення якості обліку активів у банківських установах. Обґрунтовано існування явища багатооб’єктності якісного підходу у бухгалтерському обліку, що впливає на процес побудови системи оцінки якості облікової інформації. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;1(75) | |
dc.subject | якісний підхід | uk_UA |
dc.subject | якість облікової інформації | uk_UA |
dc.title | ОБ’ЄКТИ ЯКІСНОГО ПІДХОДУ В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ | uk_UA |
dc.title.alternative | Оbjects of qualitative approach in accounting | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.