Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2765
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБезручук, Світлана Леонідівна
dc.contributor.authorBezruchuk, S.L.
dc.date.accessioned2016-04-12T11:05:16Z
dc.date.available2016-04-12T11:05:16Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2765
dc.description.abstractПроаналізовано основні підходи до оцінки якості інформації та розроблено алгоритм оцінки якості інформації в звітності. Визначено, що якісні характеристики інформації зумовлюють її корисність для користувача, а також, що інформація повинна бути правдивою, неупередженою та достовірною, особливо та, що відображена у фінансовій звітності. Для визначення якості показників звітності важливе значення має стан джерел інфор¬мації, забезпечення аналітичної служби правдивою інформацією. Аналіз стану бухгалтерської звітності дозволяє зробити висновок про те, що рівень постановки бухгалтерського обліку на багатьох підприємствах та в організаціях, і особливо в малому підприємництві та сільському господарстві, досить низький. Запропонований алгоритм оцінки якості інформації в звітності дозволяє зробити висновок про те, що, перш за все, інформація повинна бути цінною для підприємства, а під час проведення оцінки рівня суттєвості її слід оцінити з точки зору її придатності для прийняття рішень усіма потенційними користувачами.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПроблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;Вип.2(29)
dc.subjectякість інформаціїuk_UA
dc.subjectоцінка якості інформаціїuk_UA
dc.titleАЛГОРИТМ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ІНФОРМАЦІЇ В ЗВІТНОСТІuk_UA
dc.title.alternativeReporting information quality assessment algorithmuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf186.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.