Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2708
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Григорук, І.О. | |
dc.contributor.author | Grygoruk, I.О. | |
dc.date.accessioned | 2016-04-11T11:16:36Z | |
dc.date.available | 2016-04-11T11:16:36Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2708 | |
dc.description.abstract | Досліджуються методичні підходи до грошової оцінки об’єктів іпотеки під час кредитування сільськогосподарських підприємств. Автором обґрунтовано застосування конкретної методики грошової оцінки сільськогосподарської нерухомості залежно від категорії іпотеки. Запропоновано заставну вартість сільськогосподарської нерухомості та прав на неї розраховувати з вирахуванням витрат на оформлення та реалізацію застави, що дасть можливість визначити чисту суму, яку можна спрямувати на покриття іпотечного кредиту у разі його неповернення. Під час визначення заставної вартості сільськогосподарського підприємства як цілісного майнового комплексу та земельних ділянок запропоновано використовувати середньозважені показники чистого операційного доходу та рентного доходу, що дозволить згладити коливання урожайності внаслідок ротації сівозмін та застосування чистих парів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;Вип.3(30) | |
dc.subject | грошова оцінка | uk_UA |
dc.subject | сільськогосподарська нерухомость | uk_UA |
dc.title | УДОСКОНАЛЕННЯ ГРОШОВОЇ ОЦІНКИ ОБ’ЄКТІВ ІПОТЕКИ ПРИ КРЕДИТУВАННІ ПІДПРИЄМСТВ АПК | uk_UA |
dc.title.alternative | The perfecting of the money assessment of real estate units in enterprises of agroindustrial complex crediting | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.