Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2552
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛевіна, М.В.
dc.contributor.authorLevina, M.V.
dc.date.accessioned2016-04-05T11:51:42Z
dc.date.available2016-04-05T11:51:42Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2552
dc.description.abstractВизначено фактори підвищення ефективності здійснення внутрішнього контролю трансакційних витрат з використанням інформаційно-комунікаційних технологій. У результаті дослідження встановлено, що важливою умовою здійснення внутрішнього контролю трансакційних витрат на підприємствах готельного господарства в умовах автоматизованих систем управління є налагодження взаємозв’язку внутрішнього контролю з іншими функціями керівництва, який виражається в організації планової, облікової, аналітичної та контрольної роботи на спільній інформаційній основі для різноманітних функціональних автоматизованих підсистем. Проаналізовано функціональні можливості комплексної системи автоматизації господарської діяльності підприємства готельного господарства «jПарус – Готель» та розроблено механізм передачі інформації про трансакційні витрати в відділ внутрішнього контролю, що дозволяє скоординувати інформаційні потоки усіх ланок управління.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПроблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;Вип. 3(33)
dc.subjectтрансакційні витратиuk_UA
dc.subjectготельне господарствоuk_UA
dc.titleОРГАНІЗАЦІЯ КОНТРОЛЮ ТРАНСАКЦІЙНИХ ВИТРАТ В ІНФОРМАЦІЙНІЙ СИСТЕМІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВАuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of transaction costs control in hotel companies’ management information systemuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf210.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.