Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2369
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кондратюк, Ольга Михайлівна | |
dc.contributor.author | Kondratyuk, O.M. | |
dc.date.accessioned | 2016-03-29T07:56:34Z | |
dc.date.available | 2016-03-29T07:56:34Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2369 | |
dc.description.abstract | Ставиться питання взаємозв’язку бухгалтерського обліку та психології. Обґрунтовується подальший розвиток бухгалтерського обліку у забезпечення інтересів користувачів – суб’єктів корпоративних відносин та неоднозначність сприйняття ними облікової інформації. Показано неоднозначність сприйняття інформації її користувачами. Сформована карта зацікавлених сторін, їх інформаційні потреби та види бухгалтерського обліку, що генерують необхідну інформацію. Досліджено висвітленність проблеми психологічної складової облікової діяльності в науковій літературі у таких аспектах: 1) з позиції пізнавальної складності обліково- аналітичних даних; 2) з позиції джерела даних; 3) з позиції виконавця інформації; 4) з позиції користувача інформації; 5) з позиції виділення психологічних типів особистості. Зазначена необхідність подальших досліджень за означеною проблематикою. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник ЖДТУ: Економічні науки;3(65) | |
dc.subject | бухгалтерський облік | uk_UA |
dc.subject | диференціація | uk_UA |
dc.title | РОЗВИТОК БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ КОРПОРАЦІЇ З ПОЗИЦІЇ ПСИХОЛОГІЇ ЗАЦІКАВЛЕНИХ КОРИСТУВАЧІВ ТА ОСОБЛИВОСТЕЙ СПРИЙНЯТТЯ НИМИ ОБЛІКОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of corporate accounting from the perspective of the psychology of interested users and specifics of their perception of accounting information | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.