Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2226
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВиговський, В.Г.
dc.contributor.authorVygovskyy, V.G
dc.date.accessioned2016-03-23T12:53:16Z
dc.date.available2016-03-23T12:53:16Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2226
dc.description.abstractДсліджено питання інформаційного забезпечення оцінки кредитоспроможності позичальника. В науковій літератур існує неоднозначність поглядів на трактування складу інформації, що вивчається банківською установою для оцінки можливості надання кредиту позичальнику. Найбільш поширеними є поділ інформації на внутрішні й зовнішні джерела, офіційні та неофіційні відомості, одержані безпосередньо від позичальника, і відомості, що формуються банківськими установами самостійно. На основі критичного аналізу існуючих класифікацій інформаційного забезпечення оцінки кредитоспроможності клієнта було уточнено склад внутрішніх і зовнішніх джерел, деталізовано вимоги до інформації про позичальника. Сформульовано актуальні проблеми інформаційного забезпечення оцінки кредитоспроможності підприємства-позичальника на сучасному етапі господарювання і запропоновано напрями їх вирішення. Розв’язання зазначених проблем сприятиме зниженню кредитного ризику, чіткій структуризації зовнішньої та внутрішньої інформації, підвищенню ефективності функціонування банківських установ.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник ЖДТУ: Серія: Економічні науки;3(69)
dc.subjectінформаційне забезпеченняuk_UA
dc.subjectкредитоспроможністьuk_UA
dc.titleІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОЦІНКИ КРЕДИТОСПРОМОЖНОСТІ ПОЗИЧАЛЬНИКА: ХАРАКТЕРИСТИКА СКЛАДУ ТА ВИМОГuk_UA
dc.title.alternativeInformation support credit assessment of borrowers: composition characteristics and requirementsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
31.pdf222.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.