Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/1898
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКопотієнко, Тетяна Юріївна
dc.contributor.authorKopotienko, T.Yu.
dc.date.accessioned2016-03-14T12:23:30Z
dc.date.available2016-03-14T12:23:30Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/1898
dc.description.abstractЗдійснення внутрішнього аудиту витрат передбачає одержання достатніх і надійних аудиторських доказів. Досягти цього можна шляхом використання аналітичних процедур в аудиторському процесі. Ефективному використанню аналітичних процедур у внутрішньому аудиті витрат підприємств ресторанного господарства перешкоджає ототожнення їх з фінансовим аналізом діяльності підприємства, недостатня поінформованість внутрішніх аудиторів про методичні прийоми аналітичних процедур і завдання аналітичних процедур залежно від етапів перевірки. Метою статті є розвиток методики внутрішнього аудиту витрат підприємств ресторанного господарства на основі комплексного застосування аналітичних процедур. Розглядається сутність та призначення аналітичних процедур в аудиторському процесі. Визначено фактори впливу на рішення аудитора щодо вибору комплексу аналітичних процедур. До них рекомендується враховувати: мету аналітичних процедур, тип і структуру підприємства, джерело наявної інформації, наявність інформації фінансового та нефінансового характеру, достовірність і порівнянність даної інформації. Ідентифіковано завдання аналітичних процедур залежно від етапів перевірки. Запропоновано комплекс аналітичних процедур у межах проведення внутрішнього аудиту витрат підприємств ресторанного господарства. Даний комплекс містить перелік аналітичних процедур, методичних прийомів аналізу, що застосовуються під час відповідної процедури, та короткий огляд змісту процедури.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник ЖДТУ: Економічні науки;2(72)
dc.subjectвнутрішній аудит витратuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.titleВикористання аналітичних процедур у внутрішньому аудиті витрат підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeThe use of analytical procedures in the internal audit of the restaurant business expensesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf191.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.