Electronic Repository

БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК І КОНТРОЛЬ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ТА ОБІГУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Show simple item record

dc.contributor.author Десяткіна, Ірина Володимирівна
dc.contributor.author Desyatkina, I.V.
dc.date.accessioned 2016-02-17T10:39:30Z
dc.date.available 2016-02-17T10:39:30Z
dc.date.issued 2012-01
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/989
dc.description.abstract Дисертаційна робота спрямована на розробку теоретичних положень і практичних рекомендацій з удосконалення бухгалтерського обліку і контролю витрат виробництва та обігу на підприємствах ресторанного господарства з метою підвищення ефективності управління діяльністю підприємств цієї галузі. Удосконалено склад витрат обігу на підприємствах ресторанного господарства, шляхом доповнення їх статтями “витрати на декорування та оздоблення” та “заробітна плата офіціантів”. Запропоновано методичний підхід до відображення витрат на поліпшення та підтвердження якості в системі бухгалтерського обліку, а також методичний підхід до облікового відображення витрат виробництва та витрат обігу на підприємствах ресторанного господарства. Крім того, удосконалено систему контролю в частині застосування методичних прийомів інвентаризації матеріальних ресурсів та незавершеного виробництва на кожному з процесів господарської діяльності підприємства. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ЖДТУ uk_UA
dc.relation.ispartofseries Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук;
dc.subject бухгалтерський облік uk_UA
dc.subject діяльність підприємств ресторанного господарства uk_UA
dc.subject внутрішній контроль uk_UA
dc.subject ресторан uk_UA
dc.subject громадське харчування uk_UA
dc.subject accounting uk_UA
dc.subject restaurants’ performance uk_UA
dc.subject internal control uk_UA
dc.subject restaurant uk_UA
dc.subject accounting uk_UA
dc.subject restaurants’ performance uk_UA
dc.subject internal control uk_UA
dc.subject catering uk_UA
dc.title БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК І КОНТРОЛЬ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ТА ОБІГУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА uk_UA
dc.title.alternative Accounting for and control of production and turnover expenses at restaurants uk_UA
dc.type Other uk_UA
dc.description.abstracten Thesis is aimed at development of theoretical statements and practical recommendations on improving accounting and control of production and turnover expenses at restaurants with the purpose of increasing the effectiveness of performance management at the restaurants. The composition of turnover expenses at restaurants has been improved by introducing new articles “decoration and design expenses” as well as “waiters’ wages”. The methodic approach towards reflecting the expenses on quality improvement and quality approval in the accounting system as well as the methodic approach towards accounting reflection of production and turnover expenses at restaurants have been suggested. Moreover the system of controls has been improved in the part of applying the methodic techniques of inventorying the material resources and work-in-process at every stage of company’s performance. uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account