Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Краснов, Володимир Павлович | |
dc.contributor.author | Шелест, Зоя Михайлівна | |
dc.contributor.author | Давидова, Ірина Володимирівна | |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T11:31:51Z | |
dc.date.available | 2024-05-20T11:31:51Z | |
dc.date.issued | 2024-04-24 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/8468 | |
dc.description.abstract | Викладена інформація про особливості радіоактивного забруднення лісів, можливості використання ягід, лікарських рослин, грибів, дичини, березового соку на територіях, забруднених радіонуклідами. Наведено узагальнені результати досліджень авторів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 125924; | |
dc.title | Навчальний посібник "Використання харчових продуктів лісу на територіях, забруднених радіонуклідами" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |