ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ

Навчальний посібник "Використання харчових продуктів лісу на територіях, забруднених радіонуклідами"

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Краснов, Володимир Павлович
dc.contributor.author Шелест, Зоя Михайлівна
dc.contributor.author Давидова, Ірина Володимирівна
dc.date.accessioned 2024-05-20T11:31:51Z
dc.date.available 2024-05-20T11:31:51Z
dc.date.issued 2024-04-24
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/8468
dc.description.abstract Викладена інформація про особливості радіоактивного забруднення лісів, можливості використання ягід, лікарських рослин, грибів, дичини, березового соку на територіях, забруднених радіонуклідами. Наведено узагальнені результати досліджень авторів. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.relation.ispartofseries 125924;
dc.title Навчальний посібник "Використання харчових продуктів лісу на територіях, забруднених радіонуклідами" uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу