dc.contributor.author |
Краснов, Володимир Павлович |
|
dc.contributor.author |
Шелест, Зоя Михайлівна |
|
dc.contributor.author |
Давидова, Ірина Володимирівна |
|
dc.date.accessioned |
2024-05-20T11:31:51Z |
|
dc.date.available |
2024-05-20T11:31:51Z |
|
dc.date.issued |
2024-04-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/8468 |
|
dc.description.abstract |
Викладена інформація про особливості радіоактивного забруднення лісів, можливості використання ягід, лікарських рослин, грибів, дичини, березового соку на територіях, забруднених радіонуклідами. Наведено узагальнені результати досліджень авторів. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
125924; |
|
dc.title |
Навчальний посібник "Використання харчових продуктів лісу на територіях, забруднених радіонуклідами" |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |