Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Юшкевич, Олена Олександрівна | |
dc.contributor.author | Вікарчук, Ольга Іванівна | |
dc.date.accessioned | 2024-04-18T13:46:38Z | |
dc.date.available | 2024-04-18T13:46:38Z | |
dc.date.issued | 2024-03-18 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/8437 | |
dc.description.abstract | Досліджено тренди розвитку ринку хлібобулочної продукції. Визначено фактори впливу на формування конкурентних переваг, умови ведення бізнесу, стратегічний потенціал, привабливість галузі. Запропоновано алгоритм формування маркетингової стратегії забезпечення конкурентоспроможності хлібозаводу та його продукції | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 124805; | |
dc.title | Науковий твір "Маркетингова стратегія забезпечення конкурентоспроможності продукції хлібобулочних підприємств" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |