ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ
ВПЛИВ ПРОДУКТИВНОСТІ ТВАРИН ТА РІВНЯ ЇХ ГОДІВЛІ НА ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ СВИНИНИ
Ввійти
українська
English
Головна сторінка EZTUIR
→
Фахові видання
→
Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ВПЛИВ ПРОДУКТИВНОСТІ ТВАРИН ТА РІВНЯ ЇХ ГОДІВЛІ НА ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ СВИНИНИ
Балановська, Т.І.
;
Іванова, Г.С.
;
Balanovs’ka, T.I.
;
Ivanova, G.S.
URI:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4849
Дата:
2010-12-27
Анотація:
В статті визначено основні фактори, що мають вплив на формування конкурентоспроможності свинини, серед яких суттєвими є продуктивність тварин та рівень годівлі.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
3.pdf
Розмір:
414.0Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу
[1014]
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися