ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ
ПОНЯТТЯ ТА ВИДИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Ввійти
українська
English
Головна сторінка EZTUIR
→
Фахові видання
→
Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ПОНЯТТЯ ТА ВИДИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Столяренко, О.М.
;
Щербельова, Н.П.
;
Stolyarenko, O.M.
;
Shcherbelyova, N.P.
URI:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4280
Дата:
2011
Анотація:
Визначено сутність понять “ресторанне господарство”, “ресторанний бізнес” та “громадське харчування”. Виділено види закладів ресторанного господарства, які здійснюють вплив на бухгалтерське відображення діяльності підприємств цієї галузі.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
146.pdf
Розмір:
371.2Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки
[1460]
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися