Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Юзепчук, К.О. | |
dc.date.accessioned | 2016-06-13T10:46:54Z | |
dc.date.available | 2016-06-13T10:46:54Z | |
dc.date.issued | 2016-05-10 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4099 | |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Тези Всеукраїнської науково-практичної on-line конференції аспірантів, молодих учених та студентів, присвяченої Дню науки;Т.2 | |
dc.relation.ispartofseries | Тези Всеукраїнської науково-практичної on-line конференції аспірантів, молодих учених та студентів, присвяченої Дню науки;Т.2 | |
dc.subject | вітчизняна кондитерська галузь | uk_UA |
dc.subject | розвиток кондитерської галузі | uk_UA |
dc.subject | перспективи розвитку кондитерської галузі | uk_UA |
dc.title | СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ В УКРАЇНІ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |