ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ

THE USE OF QUALITATIVE AND QUANTITATIVE METHODS IN ANALYTICAL CHEMISTRY TO DETERMINE THE CONTENT OF NITRATES IN COOKED MEATS

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Vinskyi, V.
dc.contributor.author Skyba, G.
dc.contributor.author Sukhovetska, S.
dc.date.accessioned 2016-05-23T10:15:26Z
dc.date.available 2016-05-23T10:15:26Z
dc.date.issued 2016-04-14
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/3527
dc.language.iso en uk_UA
dc.publisher ЖДТУ uk_UA
dc.relation.ispartofseries Current Trends in Young Scientists’ Research. All Ukrainian Scient ific and Practical Conference;
dc.title THE USE OF QUALITATIVE AND QUANTITATIVE METHODS IN ANALYTICAL CHEMISTRY TO DETERMINE THE CONTENT OF NITRATES IN COOKED MEATS uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу